Coolstuff.se

Alltså, jag verkligen bara måste tipsa om den här sidan. Såg en länk hos Miss CutiePie - Inspiration och tänkte gå in och titta lite snabbt vad det var för nåt, och nu har jag suttit och skrattat åt alla tokigt roliga prylar de har där i över en timme. En timme! Det är helt galet ju! Hur som helst, spana till exempel in de här otroligt söta gosedjuren i form av diverse sjukdomar... Jag hittade något liknande för en väldig massa år sen och föll pladask för dem redan då, och nu har jag äntligen hittat dem igen! Underbar idé, eller hur?

Det känns som att coolstuff kommer bli nya stället att handla presenter ifrån, eller vad tror du? =)

Dessutom har de nu blivit klara med sitt taggsystem på sidan, som kort sagt innebär att om man hittar nåt man gillar, kan man kolla vilka taggar prylen har för att hitta liknande grejer. Supersmart! Grejen är också att om man länkar till någon av deras taggar och sen hör av sig till dem (kolla info här) så får man ett gratis prylpaket! Passa på, vettja! =D

Ha det bäst!

Mors dag-gåva

Hej!

I söndags var det som ni säkert vet mors dag, något jag glömmer att uppmärksamma nästan varje år. I år tog jag mig i kragen och satte mig med en tidning för att hitta inspiration till en present till min älskade lilla mamma. Jag fick låna några norska tidningar av Faster B för några evigheter sen (du ska få tillbaka dem, jag lovar...;), och i en av dem hade de gjort söta genomskinliga lådor som de hade kort & sånt i. Kugghjulen började rulla i skallen och jag var tvungen att prova, jag hade nämligen bakat chokladskorpor dagen innan och de brukar vara ganska uppskattade... Hur som helst, så här blev resultatet. Det var lite småkrångligt och tog en väldans tid, men mamma blev glad så jag är nöjd...=)


Det var allt för stunden, nu ska jag fortsätta med mitt fredagsnöje - att städa. Ha det bäst, gott folk!

Hej & hå!

Hej på er!

Nu har jag äntligen fått tummarna loss till att visa upp lite prylar som jag fixat ihop sen sist. Jag får nog erkänna att jag inte har pysslat särskilt mycket, och det är inte så att tiden inte har räckt till, men tankarna har helt enkelt varit på annat håll. För exakt två månader sedan fick jag & Trollkarlen nämligen veta att vi ska bli föräldrar i höst, och det är ju en aning omvälvande med såna nyheter, hur välkomna de än är...=)

Till att börja med måste jag tipsa om ett community jag råkade snubbla över för ett tag sen. Tycker du om att virka och/eller sticka är det här sidan för dig, såvida du klarar av mönster på engelska. Där finns en massor av mönster, några är gratis, andra kostar, men framförallt - där finns mängder med inspiration! Så, ta en titt vettja!

Mönstret på den här minisköldpaddan kommer till exempel därifrån. Den var dock väldigt, väldigt pillig att göra, måste jag erkänna!De här fastnade jag för direkt. Hur söta får man vara egentligen?! Jag tänkte göra några stycken och antingen göra till en mobil eller hänga upp i fönstret... Får se hur många det blir, helt enkelt. Mönstret hittar du här.

Sist men inte minst... Jag har gjort mig en egen liten Bruno Bear...=) Mönstret finns här. Jag hade en fundering på att använda mig av mönstret till huvudet, men sen göra ett eget mönster till kroppen så att den blir lite... Ja, större, antar jag, lite tjockare. Vi får väl se hur det går med det projektet.RSS 2.0