Hjälp!

Jag behöver lite hjälp med att hitta julrecept inför ett projekt jag tänkte försöka göra de närmaste dagarna. Vad som helst går bra!

Tack för hjälpen!

I efterhand

Såhär i efterhand (eftersom jag är så seg på att lägga upp saker och ting) kan jag ju passa på att lägga upp lite bilder från chokladtryffelmakeriet, som kusin Jonna hjälpte mig med. Det är även hon som lånat ut sina händer för en bild - såhär ser man alltså ut när man hamnar i den här lägenheten och får hjälpa till med att göra chokladtryfflar!


Det var hur som helst trevligt och jag vet inte om jag hade orkat göra dessa små underbara frestelser om inte Jonna hjälpt mig med det, så, tack för hjälpen, kära kusin!

Sedan kan jag ju även passa på att lägga upp ett par bilder från marknaden. Detta är alltså vårt bord, efter att Eira kom till Skåne och hjälpte till att belasta bordet...=) Jag är även med på den ena av bilderna, jag tror jag sitter och pärlar eller liknande.



Ser du något intressant är det bara att kommentera och fråga, är det inte jag som gjort det kan jag skicka er vidare till rätt person. Ha det gott!

RSS 2.0