Rörigt värre!

Bestämde mig alldeles nyss för att sätta igång och städa lite nu när Mikko vilar, är så himla trött på röran. Mycket av det beror ju på renoveringarna som vi fortfarande inte är färdiga med, men en hel del är sånt där vardagstrams. Jag måste säga att jag beundrar alla ensamstående föräldrar, särskilt såna med småbarn. Oskar jobbar inte ens heltid, och jag lyckas ändå inte få saker och ting att gå ihop... Men, man lär väl sig. Hur som helst så hamnade jag visst här istället för att städa, men jag kom på att ni nog aldrig fick träffa den där hemliga kompisen som jag skrev om i september... Han heter Måns och bor numera hos Viggo och hans mamma =)


Jag och min bror håller på att smida lite planer som kan vara av intresse för er, men mer än så säger jag inte i nuläget. Än så länge är det bara idéer, men... Ja. Kanske. ;)

Mikko


2010-11-24 föddes vår son Mikko...=) Ni som själva har barn vet hur det är - numera pysslar jag i mån av tid & ork. Dröjer nog inte så länge tills jag uppdaterar nästa gång, dock, har några avslutade projekt, ett gäng pågående och mängder av idéer!

RSS 2.0