Pysselvecka nr 3 och lite kort i all hast

Nu har käraste Mjäk varit här ännu en vecka och pysslat med mig, lika underbart som vanligt men lite trist eftersom jag inte kunnat vara hemma om dagarna på grund av praktiken. Vi har hur som helst hunnit med en hel del trots allt hattifnattande. Vi har lyckats ta oss till Scraproom och kollat in nya lokalen, Väla, IKEA, Bauhaus, Tropikariet, Ring-Knutstorp, Skäralid & Pema. Och så har vi som sagt pysslat... Det har ovanligt nog blivit mest kort under den gångna veckan, kanske mest på grund av att födelsedagarna har haglat omkring mig.Det här är ett kort jag gjorde innan Emma kom hit. Jag har lite svårt för det själv, men har inte riktigt kunnat klura ut varför... Kan vara guldbandet på mitten... Stämplarna är åtminstone underbart söta!Detta är ett kort som jag gjorde till min motorcykel-tokige farfar som fyllde år i lördags. Han bor en bra bit upp i landet härifrån sett, men lämpligt nog var han vid tävlingarna på Ring-Knutstorp med sidvagnsracern som han meckar med, så det blev till att köra dit en vända på lördagsförmiddagen, ge honom kortet, titta på ett par tävlingar och naturligtvis fotografera en hel del, sedan fika och sedan rejsade vi hem för att hinna se kusinens gymnastikuppvisning. Det här kortet är nog ett av de jag själv är mest nöjd med, jag har kommit fram till att jag bara älskar de där hysteriska papprena som man knappt står ut att titta på när de är 12x12", skär man ner dem lite och använder på kort som jag gjort här blir det ofta riktigt snyggt! Stämpeln kommer från Stämpelboden och är inköpt enbart för detta tillfälle, men jag är säker på att jag kommer att få användning av den fler gånger! Sen var det det där eviga problemet med band... Jag hade tänkt ha band i hörnet, men kunde självklart inte hitta något passande. Istället blev det lite gult papper och en svart penna. Helt okej resultat.


Dagen efter farfars födelsedag var det dags för mamma att firas. Såhär fick hennes födelsedagskort se ut, med en liten tanke på hennes kärlek för katter & blått. Katten anspelar väl kanske en del på deras katt Tiger, som börjar bli lite lagom tjock...=) Jag tycker om kortet och mamma blev jätteglad!


Less is more! Vi fick ett bidrag till mat/roliga upplevelser/renoveringar från L & B, och jag ville såklart göra ett tackkort. Jag älskar det enkla med det här kortet. Ibland kan det vara kul och flippa ur och ha på en massa prylar, men oftast blir det nästan vackrare ju renare det är... Jag hoppas bara de blir glada!

Det kommer lite fler bilder sen, jag har ju såklart gjort en del pärlgrejer också, men det får bli vid ett senare tillfälle. Ikväll är det ju nämligen Valborgs mäss, och som vanligt är det spelning. Är det inte konstigt att även när man hoppat av lyckas man alltid få spela på de där speciella datumen ändå? Valborg, 1:a maj, nationaldagen och studenterna. Tänk om man någon gång ibland kunde få spela på lite mer sittande konserter?

RSS 2.0